Airconditioning in Arnhem

In de huidige samenleving staat comfort steeds meer voorop, dit geldt zeker ook voor het interieur van onze woningen! Een aangenaam ingericht interieur waarin we tot rust kunnen komen wordt steeds meer aangevuld met luxe systemen die ons comfort op alle mogelijke gebieden verhogen. Ook ons omgevingsklimaat speelt een grote rol bij het creëren van een fijne woonomgeving. Hiervoor is airconditioning bij uitstek geschikt. Airconditioning zorgt voor een aangenaam leefklimaat in elke ruimte en zorgt ervoor dat u zich helemaal thuis voelt. 0900 Klimaat is uw specialist op het gebied van airco in Arnhem en kan u in Arnhem dan ook voorzien van de juiste airconditioning voor uw woning!

Welke airconditioning past in uw woning?

In Arnhem en in de omgeving van Arnhem beschikken wij over een groot assortiment systemen voor airconditioning. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Wandmodellen
Een wandmodel airconditioning wordt vooral gebruikt in kleine ruimtes zoals slaapkamers, werkkamers of kleine kantoorruimtes. Wandmodellen zijn eenvoudig en snel te plaatsen, en zijn een elegante oplossing voor kleine ruimtes waar geen vals plafond voorhanden is.

Cassettemodellen
Een cassettemodel airconditioning wordt bijna volledig ingebouwd in het vals plafond; enkel het stijlvolle decoratiepaneel blijft zichtbaar. Cassettemodellen zijn een stijlvolle, stille oplossing die wij vaak voor onze klanten toepassen in winkels, restaurants, vergaderzalen en kantoren.

Kanaalmodellen
Een kanaalmodel airconditioning is een type toestel waarbij enkel discrete roosters zichtbaar zijn. Het toestel zelf wordt volledig weggewerkt in een vals plafond, een technische ruimte. De lucht wordt dan via flexibels of buizen naar de verschillende inblaasroosters verdeeld.

Vloer-plafondmodellen
Wij leveren een speciale vloer-plafondmodel airconditioning van het merk Samsung. Dit model kan zowel horizontaal, onder het plafond of verticaal, onderaan de muur geplaatst worden. Hierdoor is dit toestel geschikt voor grotere ruimtes waar geen plafond voorhanden is.