Mobiele airco in Arnhem

Als u niet uw hele woning wilt voorzien van een systeem voor airconditioning, is een mobiele airco geschikt. Mobiele airco is handig, omdat dit systeem overdag uw woonkamer kan koelen en ’s nachts bijvoorbeeld uw slaapkamer. Voor informatie over airco in Arnhem kunt u bij 0900 Klimaat terecht. Wij kunnen u in Arnhem eveneens adviseren over mobiele airco.

Systemen voor mobiele airco

De mobiele airco is er in twee uitvoeringen, te weten de monoblock en het splitsysteem. Hoewel monoblock systemen wat gemakkelijker te plaatsen en te verplaatsen zijn, bieden splitsystemen meer koelvermogen. Bij monoblock systemen wordt de warme lucht afgevoerd via een slang naar buiten. Splitsystemen bestaan uit twee onderdelen waarbij één deel binnen en het andere deel buiten wordt geplaatst. De beide delen worden verbonden door een slang voor het koelmiddeltransport. Het voordeel van een splitsysteem is dat het gedeelte dat het meeste geluid produceert buiten wordt geplaatst. Bij zowel de monoblock systeem als het splitsysteem moet er een slang naar buiten geleid worden door een raam of deuropening.

Bij het maken van de juiste keuze voor een mobiele airco, kunt u in Arnhem en in de omgeving van Arnhem rekenen op deskundig advies van uw klimaatspecialist. Op basis van uw persoonlijke situatie komen wij altijd met een passend advies. De levering van uw mobiele airco in Arnhem kunnen wij vervolgens snel voor u regelen!