Werkklimaat in Arnhem

Een gezonde en aangename leefomgeving is niet alleen van belang in uw woning. Ook uw werknemers en klanten zullen een correcte temperatuur en vochtigheidsgraad waarderen! Een goed gevoel en betere prestaties zijn hiervan het gevolg. 0900 Klimaat is expert op het gebied van airco in Arnhem en kan uw bedrijf voorzien van een aangenaam werkklimaat. In Arnhem of in de omgeving van Arnhem kunt u altijd een beroep doen op onze vakkundige service. Wij zijn u graag van dienst!

Airconditioning voor een prettig werkklimaat

Om een aangenaam werkklimaat te realiseren, kunt u in Arnhem en in de omgeving van Arnhem rekenen op onze vakkundige service. Zo plaatsen wij onder andere voor u;

FJM – Free Joint Multi Systeem
Voor klimaatbeheersing in meerdere ruimtes, of voor een toepassing in een grote ruimte zoals een winkel, shorwoorm of kantoor, is het FJM-systeem uitermate geschikt. Op één buitenunit met aangepast vermogen kunnen tot 4 binnenunits aangesloten worden! Dit systeem is standaard uitgerust met Smart Inverter Technologie. Een modulerende compressor regelt de koelcapaciteit in functie van de vraag, waardoor tot wel 40% energie kan worden bespaard.

DVM – Digital Variable Multi Systeem
Het VDM-systeem gaat nog een stap verder dan het FJM-systeem en is daarom hét ideale klimaatsysteem voor de conditionering van grote kantoorgebouwen, hotels en scholen. Uw professionele oplossing voor klimaatbeheersing en een aangenaam werkklimaat!